top of page

Melissa Demuytere, coördinator vestiging Deerlijk, is erkend klinisch psychologe en cognitief gedragstherapeute i.o.

 

​Melissa richt zich voornamelijk op adolescenten en (jong)volwassenen, waarbij ze zich specialiseert in depressie, angst, stress, burn-out, autisme en eetstoornissen. Via korte en langdurige opleidingen schoolt ze zich voortdurend bij. Eerder volgde ze opleiding in de detectie en behandeling van eetstoornissen (Eetexpert), detectie en behandeling van burn-out (The Human Link), positieve psychologie, en is ze gecertificeerd trainer in de AutismeCentraalMethodiek.

 

​​Naast haar functie bij PIT-TIG is Melissa ook werkzaam in het UZ Gent op de dienst Eetstoornissen.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP), de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 942117994.

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 263002.

70756863_376388573263299_368486482507621

Annelies Dewever is erkend klinisch psychologe en cognitief gedragstherapeute i.o.

 

Annelies richt zich op kinderen en jongeren met psychologische klachten zoals depressie, angst, stress, negatief zelfbeeld, gedragsmoeilijkheden en ontwikkelingsstoornissen (ASS, AD(H)D,...). Via korte en langdurige opleidingen schoolt ze zich voortdurend bij. Annelies is gecertificeerd trainer na de opleiding AutismeCentraalMethodiek, Rots en Water (sociale competentietraining), Speltherapie en Brain Blocks (psycho-educatie voor o.a. ASS en verbeelding van gevoelens en gedachten). Daarnaast is zij officieel gekwalificeerd om de ADOS-2 (observatieonderzoek ASS) af te nemen.

 

Naast haar functie bij PIT-TIG is Annelies ook werkzaam in het Centrum voor Ambulante Revalidatie (CAR) Ter Kouter te Deinze waar ze instaat voor de diagnostiek bij kleuters. Daarnaast biedt Annelies begeleiding aan peuters, kleuters, lagereschoolkinderen, adolescenten en (jong)volwassenen met een gehoorproblematiek.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 952124532.

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 281049

20191027_144438.jpg

Josefien Monserez is erkend klinisch psychologe en klinisch orthopedagoge.

 

Josefien werkt voltijds in de praktijk en richt zich op adolescenten en (jong)volwassenen met psychologische klachten zoals depressie, angst, stress, burn-out, rouw, relatieproblemen, vermoeidheids- of chronische pijnklachten en eetstoornissen. Via korte en langdurige opleidingen schoolt ze zich voortdurend bij. Eerder volgde ze opleiding in de detectie en behandeling van eetstoornissen (Eetexpert), geïntegreerde aanpak van burn-out (Domus Medica), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Gentle Teaching.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 942126916.

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 308226.

pasfoto Josefien.jpeg

Julie Vandesonneville is erkend klinisch psychologe alsook bachelor in de orthopedagogie.

 

Julie richt zich op kinderen, jongeren en jongvolwassenen met psychologische klachten zoals angst, stress, negatief zelfbeeld, studieproblemen, gedragsmoeilijkheden, ontwikkelingsstoornissen (ASS, AD(H)D,...) en eetstoornissen. Via korte en langdurige opleidingen schoolt ze zich voortdurend bij. Eerder volgde ze opleiding in de detectie en behandeling van eetstoornissen (Eetexpert), emotioneel eten (Eetexpert), faalangst en creatieve therapie.

 

Naast haar functie bij PIT-TIG is Julie ook werkzaam in het Centrum voor Ambulante Revalidatie (CAR) De Klinker te Ieper waar ze instaat voor zowel diagnostiek als therapie bij kleuters en lagereschoolkinderen.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 952126968

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 310423

IMG_20200812_102542.jpg
bottom of page