top of page

Melissa Demuytere, coördinator vestiging Deerlijk, is erkend klinisch psychologe en cognitief gedragstherapeute.

 

​Melissa richt zich voornamelijk op adolescenten en (jong)volwassenen, waarbij ze zich specialiseert in depressie, angst, stress, burn-out, autisme en eetstoornissen. Via korte en langdurige opleidingen schoolt ze zich voortdurend bij. Eerder volgde ze opleiding in de detectie en behandeling van eetstoornissen (Eetexpert), detectie en behandeling van burn-out (The Human Link), positieve psychologie, en is ze gecertificeerd trainer in de AutismeCentraalMethodiek.

 

​​Naast haar functie bij PIT-TIG is Melissa ook werkzaam in het UZ Gent op de dienst Eetstoornissen.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP), de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 942117994.

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 263002.

70756863_376388573263299_368486482507621

Annelies Dewever is erkend klinisch psychologe en cognitief gedragstherapeute i.o.

 

Annelies richt zich op kinderen en jongeren met psychologische klachten zoals depressie, angst, stress, negatief zelfbeeld, gedragsmoeilijkheden en ontwikkelingsstoornissen (ASS, AD(H)D,...). Via korte en langdurige opleidingen schoolt ze zich voortdurend bij. Annelies is gecertificeerd trainer na de opleiding AutismeCentraalMethodiek, Rots en Water (sociale competentietraining), Speltherapie en Brain Blocks (psycho-educatie voor o.a. ASS en verbeelding van gevoelens en gedachten). Daarnaast is zij officieel gekwalificeerd om de ADOS-2 (observatieonderzoek ASS) af te nemen.

 

Naast haar functie bij PIT-TIG is Annelies ook werkzaam in het Centrum voor Ambulante Revalidatie (CAR) Ter Kouter te Deinze waar ze instaat voor de diagnostiek bij kleuters. Daarnaast biedt Annelies begeleiding aan peuters, kleuters, lagereschoolkinderen, adolescenten en (jong)volwassenen met een gehoorproblematiek.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 952124532.

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 281049

20191027_144438.jpg

Thea Vander Vennet is erkend klinisch psychologe, oplossingsgericht therapeute i.o. en criminologe.

Thea richt zich op jongeren en volwassenen met psychologische klachten zoals depressieve symptomen, angst, stress- en burn-out gerelateerde klachten, negatief zelfbeeld en eetproblemen. Daarnaast specialiseert ze zich in de begeleiding van jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis (ASS en ADHD). In de opleiding tot oplossingsgericht therapeut volgde ze onder meer de specialisatiemodules rond depressie en angst, trauma, autisme en nieuw samengestelde gezinnen.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging van Oplossingsgerichte Deskundigen (VVDO).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 952127966

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 311440

Pasfoto.jpg

Hanne Vande Wiele is erkend klinisch psychologe.

 

Hanne richt zich voornamelijk op adolescenten en (jong)volwassenen met psychologische klachten zoals depressie, angst, stress, burn-out,... Ze voltooide haar stage op de PAAZ (psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis) van het O.-L.-V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem waarbij ze met verschillende thema's aan de slag ging. Ook droeg ze tijdens haar stage haar steentje bij op de dagtherapie "Focus". Via korte en langdurige opleidingen schoolt ze zich verder bij.

 

Tevens is zij lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP).

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 2138930

Visumnummer FOD gezondheidszorgberoep: 399355

pasfoto Hanne.png
bottom of page